top of page
IMG_1364.jpg

Investering in jezelf

❊  Intakegesprek: € 75,-

  Transformatie coachingstraject:

      op basis van € 75,- per uur.

❊  Het Lichter Leven Programma:

      € 1.500,-   

Hoe gaat het coachen in zijn werk?

We starten altijd met een intakegesprek van ongeveer een uur. Daarin kijken we samen naar de hulpvraag en waar je naartoe zal willen werken. Ik zal dan een advies uitbrengen over het aantal transformatie coachingssessies (coachingstraject) of het volgen van het Lichter Leven Programma. Uiteraard kies jij uiteindelijk wat het beste bij je past en wat het beste voelt voor je.

Kies je voor een coachingstraject dan maken we vooraf hier over afspraken. De sessies duren ongeveer 1, 5 tot 2 uur. 

Meestal zijn 3-5 sessies voldoende om de hulpvraag te behandelen en te komen tot oplossingen en inzichten waar je mee verder kan.

Kies je voor het Lichter Leven Programma, dan plannen we 10 sessies van ongeveer 2 uur, met tussenpozen van 3 weken. Het programma staat vast en we werken elke les met een deel intuïtief coachen (inclusief ruimte voor vragen en feedback) en een deel theorie en oefeningen. Je krijgt een werkboek mee na elke les en hierin kan je de stof nalezen en de huiswerkopdrachten maken. Ook staat er veel (extra) achtergrondinformatie in, die je in je eigen tijd kan lezen/ doornemen.

De start van alle sessies is bij mij thuis. Het kan zijn dat we ook de natuur ingaan om meer te aarden, tot rust te komen of een oefening te doen.  

"Avoiding your triggers isn't healing.

Healing happens when you're triggered

and you're able to move through the pain,

the pattern and the story -

and walk your way to different ending."

boom.png
bottom of page