top of page

Lichter leven programma

Herken jij dit?

❊  Heb je alles voor elkaar maar mis je diepte?

  Vind jij het lastig om de controle los te laten?

  Voel jij je onrustig er ervaar jij regelmatig stress?

  Heb je het gevoel dat je regelmatig tegen de stroom ingaat?

  Wil jij ontdekken wat de reden van jouw gedrag is?

  Wil jij je hart volgen en doen waar je blij van wordt?

  Wil jij het maximale uit jezelf halen?

  Wil jij weer je authentieke zelf zijn?

 

IK HELP JE GRAAG EEN LICHTER LEVEN TE LEIDEN!

Je kent ze misschien wel. Mensen die ‘echt’ lijken. Mensen die zich kwetsbaar durven op te stellen. Die in elke situatie zichzelf zijn, spontaan de juiste dingen zeggen en doen. Van die figuren die openlijk genieten van het leven. Die hun hart volgen en hun passie beoefenen.

Misschien denk je wel eens: ‘Hoe doen ze dat toch? Waarom lukt het mij niet om lekker mezelf te zijn? Waarom speel ik zo vaak een rol, kan ik niet echt genieten van het moment en ben ik zoveel bezig met hoe ik overkom op anderen?’ Authentiek zijn – jezelf zijn is wat ieder mens diep van binnen graag wil. Zonder schaamte en schuldgevoel, zonder onzekerheid en angst door het leven gaan. Echt genieten, intieme vriendschappen en relaties hebben, weten wat je wilt en hoe je het gaat bereiken. Hoe dan ook, jezelf zijn staat gelijk aan geluk, aan liefde en aan in je kracht staan.

IMG_1336.jpg

Wil jij ervaren hoe het voelt om te transformeren naar een leven vol van liefde, geluk en voldoening?

Dan is het Lichter Leven programma ideaal voor jou.

 

Je krijgt handvatten aangereikt om je angsten te overwinnen en de regie over je leven in handen te krijgen. Je leert ontdekken wie je werkelijk bent en dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Je ontwikkelt zelfvertrouwen, innerlijke kracht en inzichten om bewust te leven: de perfecte tools om je passie te gaan leven.

 

OVER HET LICHTER LEVEN PROGRAMMA

Het Lichter leven programma is een volledig programma dat alle onderdelen omvat die je nodig hebt om een goed fundament voor een Lichter Leven te leggen. Het programma helpt je in balans te komen op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) vlak. Het is een holistische benadering. Je leert je volledige potentieel te benutten en je ontdekt wat je nu eigenlijk wilt met je leven.

 

Nadat je dit programma hebt gevolgd kun je jezelf verder ontwikkelen, en raak je nooit meer ‘verdwaald’ in het leven en is de weg vrij om je steeds verder te ontwikkelen. Gun jij jezelf de kans om je eigen potentieel te ontdekken en te ontplooien?

 

Het meest volledige programma dat er is:
❊  Ontdekken wie je bent
❊  Hoe je comfortzone functioneert en hoe hiermee om te gaan
❊  Jezelf fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel optimaliseren
❊  Je geheugen en concentratievermogen verbeteren
❊  Krachtiger worden
❊  Om gaan met beperkende overtuigingen
❊  De kracht van positief denken
❊  Een positief zelfbeeld ontwikkelen
❊  Strategieën om alles uit je leven te halen
❊  Beter omgaan met tegenslag en problemen
❊  Je hersenen leren kennen en ermee werken
❊  Energieker leven
  Genieten en in het NU leven

INDIVIDUEEL

Het 1 op 1 traject is maatwerk met alle ruimte en tijd voor jouw persoonlijke situatie en om aan blokkades en remmingen te werken. Samen doorlopen we het programma in 10 sessies van 2 uur. Afhankelijk van jouw wensen en voortgang worden deze sessies verdeeld over 3 tot 12 maanden. Na elke sessie ontvang je een e-mail met thuisoefeningen, videolinks en artikelen om het geleerde te integreren in je dagelijkse leven. Het programma is inclusief Lichter Leven werkboek. Aan het eind van het programma heb je het Lichter Leven gedachtegoed volledig geïntegreerd in je leven.

  Het Lichter Leven Programma is ontwikkeld door Robert Bridgeman, zie voor de link: Lichter leven programma - Bridgeman

IMG_1337.jpg
bottom of page