top of page
leave rechts2.png

Transformatief Coachen

Hoe heerlijk zou het zijn als je een licht en vrij leven zou kunnen leiden, vrij van blokkades en belemmerende overtuigingen? Zijn wie je echt bent, authentiek, dichter bij jouw ware aard, zoals je bedoelt bent in dit leven. Hoe zou het zijn als je jouw innerlijk vuur weer voelt en je echt jouw passie kan gaan volgen?

We lopen allemaal krassen en deuken op in ons leven. Heel leerzaam, maar niet echt fijn, zeker niet als die krassen en deuken zichtbaar en voelbaar blijven.

Hoe fijn is het dat ik je kan ondersteunen in het kijken naar die krassen en deuken? Blokkades wegnemen, jouw essentie weer zichtbaar maken, zodat je stappen kunt gaan zetten op jouw pad en in jouw ontwikkeling. 

leave links2.png

Een sessie verloopt heel intuïtief. Door middel van verschillende methoden werken we op alle lagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel . We werken op lichamelijke blokkades, belemmerende denkpatronen en overtuigingen, vastzittende emoties, trauma's, energetische blokkades, trauma's uit de kindertijd, uit vorige levens, uit de voorouderlijke lijnen. Dat wat nodig is voor dat moment zal ook ingezet worden.

Mijn ervaring is dat 3 tot 5 sessies nodig zijn om jou te helpen bij jouw hulpvraag. Heb jij interesse in een traject van meerdere sessies, dan nodig ik je uit voor een intakegesprek. Daarin zal duidelijk worden wat ik voor jou kan betekenen en hoe het vervolgtraject eruit ziet.

Ik maak gebruik van

❊  Bridgeman methode
❊  Protocollenwerk (Altazar Rossiter methode)

❊  Regressie en reïncarnatie

❊  Voorouderlijke heling
❊  Innerlijk kind heling
❊  Banden transformeren

❊  Trance inductie

❊  Meditatie
❊  Emotional Freedom Techniques (EFT)
❊  Body Remembers Trauma Therapy (BRTT)

zon.png
bottom of page